E fa'afefea ona atia'e pisinisi 'ie ma lavalava a lo'u atunu'u i le lumana'i?

1. O le a le tulaga o lo'o i ai nei i lo'u atunuu ie ma lavalava i le lalolagi?

o lo'u atunuu ie ma lavalava pisinisi o lo'o i ai nei i se tulaga maualuga i le lalolagi, e sili atu i le 50% o le gaosiga o lavalava o le lalolagi.Ole fua ole fale'ie ma lavalava a lo'u atunuu o lo'o nofoia se tulaga iloga i le lalolagi, ma sili atu i le 1 miliona pisinisi.E le gata i lea, o loʻu atunuu o loʻo sili ona tele le faʻatau atu o lavalava i le lalolagi, faʻatasi ai ma oloa auina atu i fafo o ie ma lavalava e oʻo atu i le 922 piliona yuan i le 2017.

Manatua: E tusa ai ma le Fono a le China National Textile and Apparel Council, o le aofaʻi o filo ie a loʻu atunuu o le a sili atu i le 50% o le aofaʻi atoa o le lalolagi i le 2020. E tusa ai ma le General Administration of Customs, o le a oʻo atu i le US $323.34 le faʻatau atu o ie ma lavalava a loʻu atunuu. piliona i le 2022.

2. O le a sou manatu o le a le lelei ma le le lelei o pisinisi ie ma lavalava a loʻu atunuu, ma o le a le mea e tatau ona latou faia?

o pisinisi ie ma lavalava a lo'u atunuu ei ai ni tulaga lelei, e pei o le tele o tagata faigaluega ma tau lelei tau tamaoaiga.Ae o loʻo i ai foi nisi faʻaletonu, o lona uiga, o le maualuga o le pulega ma le maualuga o le puleaina e le maualuga, ma e le lava le gaosiga o tupe.I le taimi nei, tatou te manaʻomia pea le faʻaauau pea ona faʻaleleia le tulaga maualuga o le pulega ma le tulaga lelei o le pulea, ma e tatau ona tatou gauai atu i le puipuiga o le siosiomaga o pisinisi ma faʻamalosia le faʻaogaina o mea e faʻaoga ai le siosiomaga.Faʻalogo lelei i aʻoaʻoga a le aufaigaluega ma faʻaleleia tulaga faʻapitoa.

3. O le a le tele o avanoa tuputupu aʻe e mafai ona maua e le fale 'ie ma lavalava i le 2023?

A'o fa'atupula'ia atili e le au fa'atau le puipuiga o le si'osi'omaga ma faiga, o le a fa'afeiloa'i e le 'aufaigaluega ie ma lavalava se avanoa fa'alautele lautele i le 2023. I tulaga o mea mata'utia, meamata lanu meamata e pei o fa'ato'aga fa'ato'aga fou ma fila toe fa'aaogaina o le a fa'aolaina ai le malosi fou i totonu. le pisinisi ie ma lavalava.I tulaga o tekinolosi gaosiga, o le atamai ma le antibacterial ma deodorizing tekinolosi o le a sili atu ona faʻaaogaina.E le gata i lea, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi faʻaofuofu, o avanoa fou maketi o le a tuʻuina atu i totonu o fale gaosi oloa ma lavalava.

4. O le a le mea e tatau ona faia e pisinisi ie ma lavalava i lenei tausaga?

I le 2023, e tatau i pisinisi ie ma lavalava ona faoa aia tatau tufatufa maketi, atinaʻe masini ie ma mea fou, faʻamalosia ma le malosi uluai mamanu, atiina ae oloa fou pisinisi, ma faʻafetaui manaoga eseese o tagata faʻatau.E tatau foi i pisinisi ona mafaufau i le Initaneti, ma aumaia le pisinisi ie ma lavalava masani i avanoa fou tuputupu aʻe.E le gata i lea, e tatau foi i pisinisi ona faʻateleina tupe teufaafaigaluega i tekinolosi e tuʻuina atu ai ie ma lavalava auaunaga faʻatasi ai ma le faʻatulagaina saʻo ma le atamai fofo e faʻaleleia ai lo latou tauvaga.

5. O a ni avanoa mo lo'u atunuu e auina atu i fafo ie ma lavalava?

O avanoa mo le faatauina atu o ie ma lavalava a Saina i le 2023 e masani lava ona taoto i: muamua, o loʻo faʻatinoina e le EU suiga o faiga faʻavae i totonu o lavalava, ma e mafai e kamupani Saina ona maua nisi avanoa e auina atu i fafo;lona lua, tekinolosi e faʻafouina pea, ma faʻapitoa ma "atamai" tekinolosi faʻaogaina e mafai ona faʻaleleia le Tulaga lelei, e tosina mai ai le tele o tagata faʻatau;lona tolu, o le faʻaauauina o le atinaʻeina o paʻaga Saina e mafai ona faʻalauteleina le tele o maketi i fafo, ma faʻamautu ai le gaioiga atoa o le maketi.


Taimi meli: Feb-13-2023