O le fonotaga lona lima a le Vaega Galulue i le Uzbekistan's ACCESSION to WTO na faia i Geneva

O Iuni 22, Uzbekistan KUN net news na taʻua ai Uzbekistan investment and foreign trade, 21, Uzbekistan's entry the five meeting in Geneva, Uzbekistan, sui palemia ma le minisita o fefaatauaiga, Uzbekistan's accession interagency committee chairman Uzbekistan Moore toot to a delegation to auai i totonu, ma le aofaʻi e silia ma le 60 atunuu o le WTO ma sui faʻalapotopotoga faʻavaomalo talafeagai e auai i le fonotaga.

I lana saunoaga i le sauniga amata o le fonotaga, na taʻua ai e Umurzakov o le auai o Ukraine i le WTO o se tasi lea o itu taua o le suiga o faiga faʻavae tau fefaʻatauaʻiga a Ukraine.Iukureini o le a faʻamaeʻaina feutanaiga faʻatasi ma sui auai uma i se taimi vave e mafai ai ma faʻamalosia le faʻagasologa o le ulufale.

O le Iunaite Setete, le Iuni a Europa, Peretania, Rusia, Turkey, Initonesia, Korea, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan ma isi sui o le WTO e 25 na saunoa i le fonotaga, ua malilie e lagolagoina atoatoa le WTO, ma faailoa mai e auai i fefaatauaiga a le lalolagi. faʻalapotopotoga (WTO) fesoasoani e faʻapipiʻi atoatoa i totonu o le tele o fefaʻatauaʻiga faiga, o le sui o le setete o le atinaʻe atili ma le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga, E fesoasoani foi i le faʻamalosia atili o le tamaoaiga faʻavaomalo ma tulafono tau fefaʻatauaʻiga i luga o le lalolagi atoa.

E tusa ai ma le lisi o mataupu o le fonotaga, na amata ai ona toe iloilo e le vaega galulue ia pepa o faiga faavae tau fefaʻatauaʻiga na tuʻuina atu e Iukureini, e aofia ai le toe fuataʻiina o le faʻasaʻoina o aseta a le setete, faiga faʻavae, faʻatoʻaga lagolago ma faiga faʻapisinisi fesoasoani, ma isi.

E le gata i lea, na faia foi e le au Uzbek se faasologa o feutagaiga i luga o le maketi mo oloa ma auaunaga ma sui autu o le WTO ma sui o vaega galulue, e aofia ai le Iunaite Setete, Europa Europa, Kanata, Pasila, Suitiselani, Initonesia, Saudi Arabia ma Mongolia. .


Taimi meli: Aukuso-12-2022